Komunální politici ODS v Praze hromadně mění dresy a není tomu náhodou, že tak dělají těsně před říjnovými volbami! Nenechte se zmást novými názvy jejich hnutí. Jen namátkou: starosta Prahy 11 Dalibor Mlejnský nebo Pavel Žďárský, první muž ve Kbelích. Převlečení trička ODS za jinou partaj zvolil také legendární ex-starosta Prahy 5 Milan Jančík.

Hned dva starostové z řad ODS se rozhodli obhájit svůj post v nových uskupeních ušitých na míru „své“ městské části: Bohumil Zoufalík po svém loňském vyloučení z ODS kandiduje za Nezávislé pro Prahu 10-Hnutí pro lepší desítku a Dalibor Mlejnský, který již druhé volební období vládne na Praze 11, jde do boje za Jižní město náš domov.

A další „Zapomenuté“ tváře
Jiné nově složené uskupení, Občanská konzervativní strana (O.K.), vznikla na konci roku 2013 pod vedením exposlance a zastupitele Prahy 11 za ODS Jiřího Janečka, který byl také pražským radním v éře Pavla Béma. Sám Janeček se ujal role lídra kandidátky v Praze, dvojkou je pak bývalý starosta Řeporyj František Blažek, který ukončil své členství u občanských demokratů teprve na konci června letošního roku.

Podobné scénaře se dějí napříč ČR, viz například článek: http://vary.idnes.cz/ods-kandiduje-v-karlovarskem-kraji-i-pod-jinymi-nazvy-pdn-/vary-zpravy.aspx?c=A140829_154608_vary-zpravy_slv, jen v Praze je na to mnohem více vidět.

Moji drazí spoluobčané, prosím buďte pozorní a nenechte se převlékáním dresů oblafnout!

Zdroj: http://www.lidovky.cz/uprk-z-prazske-ods-dlouholeti-komunalni-politici-haji-barvy-novych-hnuti-1ra-/zpravy-domov.aspx?c=A140819_160724_ln_domov_ml