Druhý díl časopisu Jižní Město Žije je venku! Právě dnes začíná jeho distribuce a do konce týdne by tak měl být ve schránce každého z vás, obyvatel Prahy 11. Jak asi víte, první díl našeho nového časopisu vyšel v únoru. Tehdy jsme ještě neměli ani tušení, co nás v nadcházejících týdnech a měsících čeká. Pandemie, nouzový stav, opatření a spousta práce… Není proto divu, že se druhý díl věnuje především tomu. Můžete si v něm přečíst hezké shrnutí toho nejdůležitějšího, na čem se naše městská část v této nelehké době usnesla, včetně řešení a dalších opatření, se kterými jsme přišli.

Dozvědět se tak můžete například o tom,…

👉 Jak se Starochodovská škola stala vůbec první energeticky pasivní školou v celé Praze.

👉 Jak pokračuje rekonstrukce bývalé ubytovny Sandry a jednání s Magistrátem.

👉 Jak to vypadá s rozpočtem městské části pro rok 2021 poté, co jsme nyní čelili (a stále čelíme) následkům koronakrize.

👉 Jak MČ plánuje vytvořit konečně bezpečnější sjezd z D1.

👉 Jak to vypadá s prvním veřejným koupalištěm pro Prahu 11.

🎁 Kromě toho si s námi můžete ale také zasoutěžit vyluštěním křížovky. Soutěží se o několik rodinných vstupů do pražské ZOO. Minulým výhercům panu Evženovi D., paní Anně H. a paní Janě R. opětovně gratulujeme.

Pokud vám časopis v těchto dnech nepřišel do schránky, neváhejte nám napsat. Pokusíme se vyladit systém distribuce s poštovní službou. Kromě toho si ale samozřejmě můžete také stáhnout jeho elektronickou verzi na www.jiznimestozije.cz nebo ve formátu PDF přímo zde.