Milí sousedé,
Tak jsme dokončili vzorovou jednotku 3kk v Nové Sandře. Podívejte se jak vypadá 👍. Mám pro vás fotky pokoje, kuchyně, koupelny a WC.
Možná se divíte, kde je místo na pračku, tenhle byt má ještě komoru a v ní je příprava právě na pračku, takže na všechno projektanti mysleli. 😉 I když pochopitelně je nutné říct, že pořád je to rekonstrukce starého panelového domu a některé dispozice jsou proste o kompromisu. Je jasné, že to nikdy nebude bydlení jako v novostavbě, ale i tak věřím, že se v Nové Sandře bude dobře bydlet. Svou střechu nad hlavou v ní najdou učitelé, policisti, hasiči, zdravotní sestry, ale také senioři, matky samoživitelky nebo třeba děti z dětských domovů, kterým budeme chtít pomoct postavit se na vlastní nohy.
Ve čtvrtek proběhla prohlídka pro vedení radnice, kde si kolegové řekli pár připomínek a dotazů, které ještě stavební firma s projektanty dořešit, aby ostatní jednotky byly opravdu nejlepší jak to jen jde.
Osobně z toho mám obrovskou radost, protože po 2 letech práce, ale také neustálých pomluv ze strany opozice je konečně vidět něco reálného, kde snad už za rok budou bydlet první nájemníci.
Více informací o stavbě, o tom kdo v ní bude moci žádat o bydlení a další informace najdete na www.bydleni-sandra.cz
P.S.: Jo a abych nezapomněl, nic z toho by nemohlo vzniknout bez výrazné pomoci hl.m.Prahy. Velký dík tady patří náměstku pro finance Pavel Vyhnánek a radnímu pro bydlení Adam Zábranský – pražský radní
! 😍👍
Doufám, že se pánové kolegové, taky přijdou podívat a inspirují se pro sousední objekt Hotel Opatov v jejich správě a majetku, který do dnešního dne bohužel chátrá… Už více než 10 let. Praha tím přichází o 15-20 milionů ročně na nájemném. Za těch 10 let je to už skoro čtvrt miliardy Kč o které Praha přišla.