Milí sousedé,
tak jak jsem slíbil hned po mém odvolání, i nadále budu konstruktivní a snažit se pomoci tomu, aby nic z toho, co jsem na Praze 11 rozdělal a vymyslel nespadlo pod stůl a aby Praha 11 nadále vzkvétala.
Proto jsem už minulý týden připravil obsáhlý předávací protokol, který popisuje veškeré mnou rozdělané projekty, to v jaké jsou fázi a co je nutné udělat jako další krok. O tom jsem vám psal v neděli v reportu. K mému překvapení tento předávací protokol starosta Jiří Dohnal dodnes nepřevzal a projekty tedy asi ještě nezačal vůbec řešit.
I proto jsem dnes sepsal výzvu panu starostovi speciálně ohledně nejsložitějšího projektu rekonstrukce bývalého objektu Sandra. Jde o 7 bodů, které je nutné bezodkladně řešit jinak může vzniknout škoda Městské části nebo újma občanům, sousedům.
Vzhledem k tomu, že Sandra je velmi komplikovaný a hlavně drahý projekt myslím si, že by měli i ostatní zastupitelé a veřejnost vědět, co je nyní třeba bezodkladně udělat.
Pochopitelně v tomto směru nabízím maximální součinnost a pomoc. Sandra se bude probírat jako bod na Zastupitelstvu Prahy 11 21.10.2021, tak vás budu informovat kam se to do té doby posunulo. 👍
Celý dopis jsem nahrál níže: