Areál byl uzavřen od 13. března 2020, a to na základě vládního nařízení. K jeho znovuotevření tedy dojde po takřka dvou a půl měsících. V průběhu této doby byla realizována řada oprav a drobných vylepšení, a to včetně generálního úklidu a vymalování.

“V průběhu minulého týdne proběhla porada všech trenérů, což čítá více než 40 profesionálů a je nutno říci, že atmosféra je skvělá, přičemž všichni se těší na nový začátek” uvádí za provozovatele Klára Klápová, jednatelka společnosti Aqua Sport Club s. r. o., která je provozovatelem plaveckého areálu.

Předpokládá se, že náběh zpět do normálního provozu bude pozvolný, například děti z mateřských a základních škol budou chodit plavat s největší pravděpodobností až od září. Sledujte proto aktuální informace na webových stránkách ( zde: https://www.aquasportclub.cz ). Zájemci o plavání nyní mohou podpořit provoz bazénu svou návštěvou i v časech, které byly dříve vyhrazeny pouze pro školy. Kurzy plavání pro nejmenší se rozběhnou postupně, přičemž bude záležet zejména na zájmu stávajících klientů. Rovněž v současné době probíhá hromadná e-mailová komunikace s klienty, jak bude možné případně vyčerpat neodchozené lekce.

Přijďte podpořit svou návštěvou plavecký areál a zároveň si užít hezké odpoledne s vašimi nejbližšími!